Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/digitaltribes.dk/davidajensen.dk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
Poesi suite på Thorvaldsens Museum - David A Jensen

Poetisk Lydinstallation med digtet ‘De Ægte Drømme’

 

DEN LILLE KULTURNAT: LYS I MØRKET

 

15. MARTS KL. 16 – 21

 

Gå på opdagelse på museet, når Thorvaldsens og Den Lille Kulturnat inviterer til en sanselig eventyrlig vandring blandt de hvide marmorskulpturer for børn og børnefamilier.
Når man træder ind på museet, kan man få udleveret en lanterne, hvormed man kan gå på opdagelse i det mørklagte museum og se kunsten i et nyt lys. Herefter sætter man sig til rette på puderne på gulvet og lytter til eventyrlig poesi af David A. Jensen i et originalt Spoken Word track komponeret af stortalentet Paul Judex. Poesien er skabt specielt til denne aften, med inspiration fra Thorvaldsens liv, og omhandler emnet; det at gå efter sine drømme.

Poesi oplevelsen er en lydinstallation og opføres ikke live, men er inspirationen til at opleve drømmenes verden i museets smukke omgivelser.

Adgang med Kulturarmbånd
Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes hos de medvirkende museer og andre arrangører fra den 1. marts. Med armbåndet er der fri adgang til de mange arrangementer i Den Lille Kulturnats program.

læse mere om oplevelsen og Thorvaldsen her:

De ægte drømme af David A Jensen på Thorvaldsens Museum