Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/digitaltribes.dk/davidajensen.dk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
Om David - David A Jensen

Om David A Jensen

Forfatter & eventskaber

David A Jensen er forfatter, eventdesigner og kreativ iværksætter. Som forfatter står han bl.a. bag digtsamlingen og konceptet ‘Ny Romantik’ og har i de sidste år skrevet poesien til Roskilde Festivalens storskærme.

I foråret 2019 udkom hans første børnebog ‘Isbjørnen Isaac – Rejsen til Afrika’ om en lille isbjørneunges rejse ud i verden, der skildrer den globale opvarmning i børnehøjde. Og senere på året udkommer novellesamlingen ’Guddommeliggørelsen af det menneskelige instinkt’.

 

Som forfatter er David inspireret af myternes verden og forfattere som Karen Blixen. Han arbejder i en magisk realisme genre, hvor en antropologisk ydre virkelighed forstørres, ofte gennem indgriben fra en magisk (indre) dimension. Andre inspirationskilder er dyder, discipliner og viden fra fortidens civilisationer, alternative dramaturgiske modeller, samt strømmene fra Carl Jung.

David har en baggrund i film- og teater verdenen, og er uddannet som manuskriptforfatter og
instruktør fra private skoler i København og London. Senere har han taget en BA fra Københavns
Universitet i Antropologi og Dramaturgi. Samt efteruddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Filmskolen.
Han har en stor kærlighed til verdens kulturer og tilbragte en stor del af sin barndom i Caribien og på de syv verdenshave – født ind i en sømandsfamilie. Senere har han rejst i bl.a. Vestafrika.

David står i dag bag en række eventinitiativer, både til virksomheder og kulturbaseret, herunder Litteratur på Slottet. – En eksklusiv litteraturscene på Charlottenlund Slot, hvor David til daglig har sit kontor og skriveværksted. Som iværksætter er han stifter af bl.a. Digtsamleren.dk og Copenhagen Storytellers – forlag og scene for dansk digtekunst. Han er tidligere kommunikationschef, bl.a. for det prisvindende eventfirma Mystery Makers og er i dag sparringspartner for flere spændende start-ups.

 

Kontakt David her: david@digitaltribes.dk

Kontakt

David A Jensen
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

David@digitaltribes.dk